החנות של מרש
03-6342807
יין זה המוגדר כשאטונף דו פאפ מסורתי מכיל 75% גרנאש, 15% סירה והשאר כולל מורבדר, סינסו, מוסקארדן וואקארז, כולם מגפנים בנות 75 שנים. בציר ידני של כ250 ק"ג לדונם והפרדה ידנית של הגרגירים מהשזרות. היין עובר התססה במיכלי בטון לתקופה של מעל חודש ימים ואז מועבר למשך כשנה להבגרה. הגרנאש ביין קרא עוד ◄
כ-50% גרנאש, והיתר סירה, קריניאן, מורבדר וסינסו. הענבים נבצרים, נמעכים, ותוססים על הקליפות כ 12-15 ימים. לאחר מכן עובר בתירוש הבגרה של 6-9 חודשים במיכלים. ליין היבש ארומה מפתה של פירות בשלים (דובדבנים שחורים ותותים), גוף עשיר, טעמי דובדבנים ופירות אדומים אחרים, ואופי מוחצן. קרא עוד ◄
יין זה מכיל 3 זנים (גרנאש, מורבדר, סירה) ביחס שווה מכרם המאופיין באדמת חימר אדומה, הנמצא בחלקו הצפוני של הכפר קורת'זון. ההתססה נמשכה קרוב ל3 שבועות וכללה סחיטה ידנית פעם ביום. ההבגרה ארכה כ9 חודשים כש60% מהיין בחביות והשאר במיכלים. היין הנחשב רמה אחת מעל לקוט דו רון מאופיין בניחוחות קרא עוד ◄
מאיזור פוליה בדרום איטליה 100% פרימיטיבו (זינפנדל) ניחוח עז, פירותי עם רמזים של שזיפים ודובדבנים, ריח עשבים ווניל. יין בעל גוף מלא, רך ומאוזן, נעים לשתייה. קרא עוד ◄
כ-55% סירה 45% גרנאש הענבים מבוררים בקפידה, נמעכים, ותוססים על קליפותיהם ארוכות (שלושה-ארבעה שבועות) בבקרת טמפרטורה. לאחר מכן עובר התירוש להבגרה של עד 18 חודשים בחביות אלון. ליין צבע אדום דובדבן עמוק עם גוונים סגלגלים. ארומות של ענבי שועל שחורים, פקעות ורדים, ליקריץ, פלפל, זייתים שחורים קרא עוד ◄
הליטל ג'ימס הוא יין יוצא דופן ביותר ממובן אחד. אך מעל הכל בוהקת שיטת הממסך היחודית שאפינית דווקא ליינות חרס, פורט, ומדיירה מחוזקים. זהו יין של 100% גרנאש שעשוי בשיטת סולרה. התירוש מותסס במיכלים בלבד והיין הסופי הוא ממסך של מספר הולך וגדל של בצירים, שמעניקים לו עומק וסגנון שנשמר עם קרא עוד ◄