Mersch Official Logo 2010

שכחת את הסיסמה?

הרשם

שלום לך, אם הינך חדש/ה ליינות מרש תוכל/י בזמן קצר להרשם


לאתר ולהנות מהנחות, הטבות והזמנות לאירועים מיוחדים.

דף הבית

> מסעדות

מסעדת עמבורגר

מסעדת עמבורגר

מסעדת עמבורגר שוכנת במרכז הקניות החדש בראש פינה. מסעדת macaroni grill-bar, בשרים ופירות ים המעוצבת בטוב טעם. המטבח חצי פתוח מה שמאפשר שקיפות מלאה מול הלקוח, וממנו עולים ניחוחות משכרים. המנות המוגשות הן עשירות, איכותיות ומגוונות: מבחר מנות טלה, המבורגרים עסיסיים במבחר תוספות, פירות ים ודגים, פסטות במגוון רטבים, מנות צמחוניות ועוד רבות וטעימות.

מסה

מסה

המסעדה מציעה אלטה קוזינה (מטבח עילי) של השף אביב משה בעיצוב פנים ייחודי ביותר אשר מגדיר מחדש את חווית הבילוי בתל-אביב. אביב מגדיר את מטבח המסעדה כ"מרגש ולא פשוט, הכולל נגיעות מבית אמא". התפריט בנוי בטכניקת בישול מאזור הפרובנס, בשימוש רב של חומרים מקומיים, תוך הקפדה על איכות חומרי הגלם ומשחק עם טקסטורות שונות היוצרות מורכבות מרתקת בכל מנה. לצד התפריט הקולינרי היצירתי, מציעה המסעדה בר מגוון ומהוקצע.

מתושלח

מתושלח

'מתושלח' הינו בית לאוהבי יין ואוכל, המגיש תפריט יין נרחב ומוקפד במיוחד, הכולל כ-120 סוגי יינות, מהארץ ומהעולם, לצד מבחר גבינות ממיטב מחלבות הבוטיק המקומיות, גבינות המיובאות מצרפת ומשוויץ ותפריט אוכל מגרה, שמחמיא ליינות שלצידו. מתושלח ממוקם ברחוב הולנדי נחבא אל הכלים בלב ההמולה של פלורנטין ובינות עצי תפוז. המקום מצטיין באווירה משוחררת ושמחה, בקו מוסיקלי משובח וטוען כי: הכי חשוב להיות שמח!

מול ים

מול ים

מסעדת קונספט עם תפריט יחודי, שמתמחה בדגים ובפירות ים. שוכנת בנמל תל-אביב. מתוך המטבח היצירתי יוצאות מנות מחומרי גלם שבאים מהמקורות הטובים בעולם. במסעדה אוסף יין נדיר ואיכותי.

אונמי

אונמי

הוקמה בשנת 1999 , מעוצבת כסושי בר ומסעדה יפנית ומזרח רחוק. הבר הינו בר אלכוהול מקצועי ומרשים הממוקם בלב המסעדה.

סבסטיאן

סבסטיאן

סבסטיאן, בראסרי ותיק וידוע בקרב תושבי המרכז והסביבה, מעניק ללקוחותיו חוויה כוללת המשלבת בין עיצוב מקורי, אווירה ייחודית ואוכל טוב ואיכותי. החלל הרחב מאפשר בחירה בין פינות ישיבה אינטימיות לבין מקומות ישיבה מרווחים המתאימים לפגישות עסקים ולארוחות מרובות משתתפים. בין לקוחותיו נמנים אנשי עסקים ותקשורת, דיפלומטים ואנשים המעריכים אווירה נעימה ואוכל טוב.

פר דרייר

פר דרייר

פר דרייר הוא בר יין תל-אביבי רומנטי, שמשמעות שמו היא "מאחור" בצרפתית . הבר ממוקם בלב גינה קסומה ונסתרת מאחורי אחד הבניינים הייחודיים בלב תל אביב. התפריט של Par Derriere מציע שלל יינות משלל יקבים בארץ ובעולם, המוגשים הן בכוס והן בקראף, מבחר אלכוהול מרשים וקוקטיילים מדהימים.

צפרה

צפרה

צפרה הוקמה על ידי יעל אורי ארנשטיין, ענת בן-טובים לאופר ואבי קונפורטי שנפגשו לפני למעלה מעשור ופתחו, באביב 2007, את דלתותייה של צפרה. צפרה משלבת מטבחים, תרבויות וכשרונות : מתפריט המשקאות והקוקטיילים, מבנה ואופי התפריט האסייאתי, הדרך בה בריאות וטריות פוגשת טעמים, ריחות ותבלינים, הארכיטקטורה הירוקה, ועד הצוות והאווירה ההופכים את צפרה למקום שמח, המזמן חוויה מרובת טעמים ותחושות.

קפה נואר

קפה נואר

קפה נואר, ביסטרו ותיק השוכן בלב הסיטי של תל אביב, סמוך לבורסה לניירות ערך מצד אחד ולשדרות רוטשילד מצידו השני, נחשב למוסד בקרב שוכני תל-אביב ופאותיה. בין לקוחותיו נמנים אנשי עסקים ותקשורת, אמנים וכאלו המעריכים אווירה ייחודית ואוכל טוב. בכל שעות היום והלילה קפה נואר הומה סועדים: מי לארוחת בוקר דשנה, מי לארוחת צהריים מלווה בפגישה עסקית ומי לארוחת ערב ודרינקים על הבר.

קלואליס

קלואליס

'קלואליס' ממוקמת בסיטי של רמת-גן, חולשת על חלל גדול, מרווח מאוד, ונהנית מעיצוב מוקפד ומסוגנן ומאווירה נינוחה וסולידית. התפריט מצוין וכולל מנות דגים ופירות ים שעל יצירתן אמון השף ויקטור גלוגר.

קופי בר

קופי בר

הקופיבר הוקמה בשנת 1994 , במסעדה כמאה וחמישים מקומות ישיבה, הפרושים על פני ארבעה חדרים, בר אחורי ומרפסת גדולה. המבנה המחולק של הקופיבר, העיצוב הנקי בשחור ולבן וזרי הפרחים העצומים - סימן ההיכר של המקום - משרים אווירה חמימה, אינטימית ונינוחה.

רביבה וסיליה

רביבה וסיליה

בית הקפה נפתח בלב ליבה של שכונת נוה רסקו ברמת השרון. לצד מבחר מאפים שנאפים במקום מידי בוקר, העוגות והשוקולדים תוכלו למצוא מזנון עשיר של ארוחות בוקר, סלטים, מרקים ומנות בשר ודגים.

רוקח 73

רוקח 73

רוקח 73, הביסטרו האלגנטי של שף איל לביא, מציג מטבח ביסטרו פרובאנסי, עז טעם, צבעוני ומוקפד. אתם מוזמנים להתרווח, לבחור באחד ממגוון האפשרויות: לצד הבר, על כורסאות מרופדות, לצד חלונות גדולים הצופים למגרשי הטניס או במרפסת הפנימית המקסימה. לחוש חמימות, רוגע ותחושה של בית. איל לביא מגיש ברוקח 73 תפריט של אוכל טעים, נגיש ויצירתי במידה. הוא מטפל במקצוענות רבה בדגים, בפירות ים ובבשר, מפתיע במגוון פתיחים מסקרנים ומציג את המיטב של הים התיכון וחבל פרובאנס.

שילה

שילה

שילה - במהלך חמש שנות קיומה, הפכה שילה למקום שהוא בית ולאחד המוסדות הגסטרונומיים האהובים על אנשים שאוהבים לאכול. למרות מוצאו הירושלמי, שרון כהן, השף והבעלים, מנהל את מטבחו כמו בברצלונה, עם המון צחוק מאחורי הלהבות ומרכיבים טריים בכל מה שקשור בפליטי חבר הימים והאוקיינוסים, מתובל בחן ושנינות ומוגש באהבה. שרון כהן, יוצר מנות מוקפדות מרעננות ומנחמות שמרכיבות מטבח אישי ואמיתי, שילה הפכה למוסד קולינארי נטוע היטב בחיי הלילה של העיר הגדולה.

טוטו

טוטו

טוטו ממוקמת במגדל המוזיאון בתל אביב, מגישה תפריט יצירתי ועונתי ממטבחו של השף ירון שלו. טוטו מציעה שילוב משמח של מטבח ים-תיכוני עם חומרי גלם משובחים, כשעל הכל מנצחת יד מטפלת, עדינה ומדוייקת.

בראסרי

בראסרי

מסעדת בראסרי שוכנת בליבו של רחוב אבן גבירול, ובה תוכלו למצוא אווירה אירופאית עם תפריט הכתוב בצרפתית, הגודל והצפיפות שמזכירים במקצת את ניו יורק, ומלצרים במדים. בתפריט הבראסרי תמצאו מנות כגון: ביצת עין על טוסט אמנטל ושינקן, רביולי במילוי סרטנים עם עגבניות קלויות ואספרגוס, פילה מוסר ברוטב חמאה ולימון ועוד מנות מושקעות וממצות.

המזללה של מאיר אדוני

המזללה של מאיר אדוני

מזללה היא מסעדת ביסטרו של השף מאיר אדוני (כתית), הממוקמת בבניין היסטורי, אשר הינו חלק מבנייני "העיר הלבנה" ברחוב נחלת בנימין, תל אביב. תפריט המקום מציע מבחר מנות במחירים שפויים, בהן כפית סשימי סלמון עם שוט קטן; רוסטביף; קובה סולת; בטן חזיר; צ'ורוס ועוד.

הטרקלין

הטרקלין

הטרקלין ביסטרו בשר ויין הינו חלל אינטימי ונעים בנחלת בנימין. הטרקלין מציע מגוון מנות בשר מסוגים שונים לצד מנות עוף, סלטים וכריכים ומנות פסטה צמחוניות. ב’טרקלין’ מוצע מגוון של 170 סוגי יינות מהארץ והעולם. סומלייה (איש יין מקצועי) וצוות מלצרים מיומן, ישמחו להתאים עבורכם את היין המתאים ביותר לארוחה או לאירוע במחיר שפוי והוגן.

הוטל מונטיפיורי

הוטל מונטיפיורי

The restaurant at Hotel Montefiore keeps the tradition of serving wonderful food in an impeccable atmosphere. Whether you’re in for a morning coffee and pastries, a three course lunch or dinner, or a late night drink by the bar, the well trained staff at the kitchen and the elegant service will make sure you wish you could stay with us a little longer

כתית

כתית

מסעדת כתית הוקמה במאי 2002 בכפר רות מתוך חלום ותשוקה . ב- 2006 עברה המסעדה למשכנה החדש בתל אביב. השף והבעלים מאיר אדוני מגיש ב"כתית" מטבח אשר מאחד בתוכנו בדרך מקורית, מטבח אירופאי עם השפעות של כור ההיתוך הישראלי הים-תיכוני. תוך שימוש במרכיבים עונתיים באיכות הגבוהה ביותר, דגה ופירות ים טריים, בשר טלה ובקר השף מאיר אדוני מציג במסעדת כתית קולינאריה וירטואוזית מרגשת.

יקימונו

יקימונו

"יאקימונו ברוטשילד" ממוקמת בלב הסיטי של תל אביב, אזור העסקים המרכזי של העיר. בקומה הראשונה מסעדה יפנית שמציעה תפריט יפני עשיר הכולל ארוחה עסקית בצהריים. בקומה השנייה תמצא מערכת חדרים פרטית ובר יפני עם מגוון מנות יפניות מיוחדות משקאות אלכוהוליים ויינות איכותיים.

|

צור קשר

|

אודותינו

|

תקנון

|

כתבות

|

כל הזכויות שמורות © אתר מרש 2015